Gelingadvies
Stalbouw

Aquacultuur


Tarbot, Visteelt, Aquacultuur

Ons land loopt in de wereld voorop als het gaat om biologie en productietechnologie op het gebied van kweekvis. Onze wetenschappelijke kennis wordt wereldwijd ingezet voor de optimalisatie van de voedselproductie. Inmiddels is meer dan 50% van alle vis op de markt afkomstig uit visteelt.

In Nederland zijn een 40 tal viskwekerijen actief met inpandige recirculatiesystemen. Het merendeel betreft Palingkwekerijen en Claresse. Belangrijkste milieu thema’s zijn energie, (afval)water en de Natuurbeschermings Wet.

Heeft u plannen voor het oprichten van een viskwekerij of de aanpassing hiervan dan kunnen onze adviseurs u graag begeleiden bij de bedrijfsopzet en alle noodzakelijke procedures om te komen tot een florerend bedrijf.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Pak dan gewoon de telefoon. Dan maken we een afspraak!

Uw adviseur


Johan de Vos

Johan de Vos is ons aanspreekpunt voor de visteelt. Wij hebben in deze relatief bescheiden sector een flink aantal bedrijven begeleid bij het vergunningentraject. Of het daarbij nu gaat om een wijziging van het bestemmingsplan of een complete bedrijfsopzet, Johan is u graag van dienst

Bel met Johan: +31 (0) 493 59 75 00

E-mail aan Johan   

V-Card van Johan.