Gelingadvies
Stalbouw

Beness BV


Beness, een dochteronderneming van Geling Advies BV, is een advies- en architectenbureau.

Beness vindt het een eer om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld een woonhuis, een bedrijfspand, een landhuis of een utiliteitsgebouw. De medewerkers van Beness vinden het belangrijk om een bouwplan voor u, de gebruiker, als een prettige (“goede”) beleving/plek te laten ervaren ("zijn"). Hieruit is ook de naam Beness (spreek uit als Ben – S) ontstaan. Het staat voor: “goed (wel) – zijn”. Daarbij spelen herkenbaarheid, geborgenheid en functionaliteit een essentiële rol in relatie tot esthetiek.

Uw plan “landt” op meerdere wijze bij uw gemeente, zoals bij de welstandcommissie en bouwzaken, maar vaak komen ook milieuaspecten en ruimtelijke ordening om de hoek kijken. Een team van architecten; Nico Ruizendaal 1.960901.003* en Peter Vriens 1.140901.012*, planologen en adviseurs, welke direct met en bij elkaar samenwerken, maakt het concept van Beness uniek. Het advies hierbij richt zich op een breed scala van facetten, zoals, het controleren van de bodem, of er sprake is van een goed woon- en leefklimaat op de gewenste locatie en hoe zit het met het geluid, het regenwater en werkt de isolatie-ventilatie–verwarming (energie) optimaal.

* Registratienummer architectenregister.

Een complete en efficiënte aanpak van uw plan door mensen die bekent zijn met uw regio.

Van oorsprong hebben meerdere medewerkers van Beness hun roots in het buitengebied liggen. Dit is een zeer dynamisch gebied waar functieveranderingen, nieuwe bestemmingen en ombouw veelvuldig plaatsvinden. We hebben vanuit onze achtergrond een ‘down to earth” mentaliteit en zijn betrokken bij uw specifieke situatie.

Uitgebreidere informatie is terug te vinden op de website; www.beness.nl


Uw architect


Nico Ruizendaal

Nico Ruizendaal

3D modelleur / Architect

Bel met Nico: +31 (0) 85 301 23 33

E-mail aan Nico