Gelingadvies
Stalbouw

Nieuwe mogelijkheden op het platteland


Geschreven door: Geling Advies op 2018-04-12 11:50:44

 

Er is een ontwikkeling gaande op het platteland. Deze verandering leidt tot een grote verscheidenheid aan problemen/uitdagingen en kansen. Vanuit de overheden is er niet altijd duidelijk perspectief hoe hier mee om te gaan. De ondernemers op het platteland dienen hierin zelf het voortouw te nemen. Wij gaan samen met u uiteraard de uitdaging aan de verschillende te kansen te benutten.

In deze vaak complexe processen kunnen wij u niet alleen bijstaan met onze agrarische expertise. Ook ontwerptechnisch zijn wij onderlegd om gezamenlijk innovatieve ideeën en concepten vorm te geven en tot een realiteit te maken.

Dus ook voor architectonische ontwerpopgave bent u bij ons aan het juiste adres. Daarop aansluitend willen we in het bijzonder aandacht vragen voor de prijsvraag ‘Brood en Spelen’, waarbij kansrijke en innovatieve ideeën voor vernieuwing van het platteland beloond worden. Met deze prijsvraag, uitgeschreven door het college van Rijksadviseurs, worden grondeigenaren in Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel en ontwerpers opgeroepen om samen vernieuwende ideeën uit te werken voor de grote opgaven waar het platteland voor staat.

Geling Advies kan ook hierin dus een verbindende factor spelen. Dus mocht u vragen of ideeën hebben, schroom niet en neem contact met ons op.

  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook
  • Deel op LinkedIn