DEADLINE LBV AANVRAGEN

Dit artikel is geplaatst op 22-11-2023

De landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties (LBV) aanmeldingstermijn loopt op 1 december 2023 af, hierna zal aanmelden daardoor niet meer mogelijk zijn.

De regeling is bedoeld voor ondernemers met een landbouwbedrijf met varkens, melkvee, kippen of kalkoenen, die overwegen te stoppen met één of meerdere locaties. Voor deze beëindiging is het mogelijk subsidie aan te vragen. Twijfelt u nog om mee te doen aan deze regeling dan is het alsnog slim om deze subsidie aan te vragen vóór 1 december 2023. Mocht u namelijk uiteindelijk toch niet mee willen doen met de regeling dan is deze altijd nog in te trekken. Een aanvraag voor de subsidie is dus geen verplichting tot het stoppen van uw bedrijf. Wanneer u zich afvraagt of u in aanmerking komt voor de regeling kan Geling Advies hier de berekening voor maken en eventueel indienen.

PS: de deadline van 1 december 2023 geldt niet voor ondernemers die willen deelnemen aan de LBV-plus, de deadline voor deze subsidie staat namelijk op 1 april 2024.