WIJ ONTZORGEN ONZE KLANTEN DOOR ÉÉN AANSPREEKPUNT TE BIEDEN VAN ONTWERP & VERGUNNING TOT REALISATIE.

WIJ KRIJGEN ENERGIE VAN HET SAMEN CREËREN VAN PLANNEN!

OVER ONS

GS adviesgroep (Geling Advies) is al jaren een begrip in de agrarische sector. Met ons team van ongeveer 20 medewerkers zorgen wij voor een passend advies voor uw plannen in het buitengebied. Onder GS advies vallen de ondernemingen Geling Advies, Stalbouw.NL, G&O Consult en Beness.

Wij beschikken over passie en kennis van de agrarische sector en helpen u graag met het ontwerpen van stallen, woningen, erfinrichting, ruimtelijke ordening, bouwen en milieu.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@gelingadvies.nl of bel 0493 59 75 00.

OVER ONS

OVER ONS

ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

Klanten van Geling Advies en Stalbouw.NL hebben de mogelijkheid om veilig en direct inzicht in de actuele status van hun vergunning te krijgen door in te loggen via ons klantportaal Mijn Dossier. U kunt hiervoor een account aanvragen via uw adviseur.

Mijn dossier
ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

GEEN OPSCHUIVING REDUCTIEPERCENTAGE RUNDVEE STALLEN NOORD-BRABANT

De provincie Noord-Brabant heeft weliswaar de deadline voor stalaanpassingen voor diercategorie 100, 101 en 102 opgeschoven naar 1 januari 2026, echter is de tabel voor het reductiepercentage niet opgeschoven. Dit komt er in de praktijk op neer dat bij een aanvraag voor 1 juli 2024 een hogere emissie mag worden aangehouden zie onderstaande tabel. Tabel 1: Technische eisen huisvestingsysteme...
Mijn nieuws
GEEN OPSCHUIVING REDUCTIEPERCENTAGE RUNDVEE STALLEN NOORD-BRABANT

Verkoop en koop emissierechten

Wanneer u uw agrarisch bedrijf geheel of gedeeltelijk wilt beëindigen, dan kunt u uw stikstofrechten verkopen. Meldt uw aanbod bij ons aan, zodat potentiële kopers uw aangeboden hoeveelheid stikstof kunnen zien. Dit is anoniem en wij brengen u pas met een koper in contact als alles rond de transactie is uitgewerkt.

Bekijk de landkaart met aanbod
Verkoop en koop emissierechten