WIJ ONTZORGEN ONZE KLANTEN DOOR ÉÉN AANSPREEKPUNT TE BIEDEN VAN ONTWERP & VERGUNNING TOT REALISATIE.

WIJ KRIJGEN ENERGIE VAN HET SAMEN CREËREN VAN PLANNEN!

OVER ONS

GS adviesgroep (Geling Advies) is al jaren een begrip in de agrarische sector. Met ons team van ongeveer 20 medewerkers zorgen wij voor een passend advies voor uw plannen in het buitengebied. Onder GS advies vallen de ondernemingen Geling Advies, Stalbouw.NL, G&O Consult en Beness.

Wij beschikken over passie en kennis van de agrarische sector en helpen u graag met het ontwerpen van stallen, woningen, erfinrichting, ruimtelijke ordening, bouwen en milieu.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@gelingadvies.nl of bel 0493 59 75 00.

OVER ONS

OVER ONS

ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

Klanten van Geling Advies en Stalbouw.NL hebben de mogelijkheid om veilig en direct inzicht in de actuele status van hun vergunning te krijgen door in te loggen via ons klantportaal Mijn Dossier. U kunt hiervoor een account aanvragen via uw adviseur.

Mijn dossier
ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

INLOOPDAG 5 MAART

Verandering, dat is altijd spannend. Na jaren van uitstel is de Omgevingswet eindelijk in werking getreden. Heeft deze verandering invloed op uw locatie? Schrijf u in voor onze inloopdag en wij kijken met u mee! Op dinsdag 5 maart organiseren wij een inloopdag om samen met u de gevolgen van de inwerkingtreding van de Omgevingswet te bekijken. Het is voor u prettig om te weten of er iets verande...
Mijn nieuws
INLOOPDAG 5 MAART