WIJ ONTZORGEN ONZE KLANTEN DOOR ÉÉN AANSPREEKPUNT TE BIEDEN VAN ONTWERP & VERGUNNING TOT REALISATIE.

WIJ KRIJGEN ENERGIE VAN HET SAMEN CREËREN VAN PLANNEN!

OVER ONS

GS adviesgroep (Geling Advies) is al jaren een begrip in de agrarische sector. Met ons team van ongeveer 20 medewerkers zorgen wij voor een passend advies voor uw plannen in het buitengebied. Onder GS advies vallen de ondernemingen Geling Advies, Stalbouw.NL, G&O Consult en Beness.

Wij beschikken over passie en kennis van de agrarische sector en helpen u graag met het ontwerpen van stallen, woningen, erfinrichting, ruimtelijke ordening, bouwen en milieu.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@gelingadvies.nl of bel 0493 59 75 00.

OVER ONS

OVER ONS

ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

Klanten van Geling Advies en Stalbouw.NL hebben de mogelijkheid om veilig en direct inzicht in de actuele status van hun vergunning te krijgen door in te loggen via ons klantportaal Mijn Dossier. U kunt hiervoor een account aanvragen via uw adviseur.

Mijn dossier
ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

MEER BUDGET LBV(-PLUS)

Meer budget voor de Landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties (Lbv) en Lbv-plus. Het budget voor deze subsidies is verhoogd met bijna € 1,45 miljard. Ook is de aanvraagperiode voor Lbv-plus verlengd tot en met 20 december 2024. De Europese Commissie heeft dit goedgekeurd op maandag 8 april 2024. Gevolg voor de Lbv Door het extra budget zal de RVO eerder beginnen met het verstu...
Mijn nieuws
MEER BUDGET LBV(-PLUS)