WIJ ONTZORGEN ONZE KLANTEN DOOR ÉÉN AANSPREEKPUNT TE BIEDEN VAN ONTWERP & VERGUNNING TOT REALISATIE.

WIJ KRIJGEN ENERGIE VAN HET SAMEN CREËREN VAN PLANNEN!

OVER ONS

GS adviesgroep (Geling Advies) is al jaren een begrip in de agrarische sector. Met ons team van ongeveer 20 medewerkers zorgen wij voor een passend advies voor uw plannen in het buitengebied. Onder GS advies vallen de ondernemingen Geling Advies, Stalbouw.NL, G&O Consult en Beness.

Wij beschikken over passie en kennis van de agrarische sector en helpen u graag met het ontwerpen van stallen, woningen, erfinrichting, ruimtelijke ordening, bouwen en milieu.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@gelingadvies.nl of bel 0493 59 75 00.

OVER ONS

OVER ONS

ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

Klanten van Geling Advies en Stalbouw.NL hebben de mogelijkheid om veilig en direct inzicht in de actuele status van hun vergunning te krijgen door in te loggen via ons klantportaal Mijn Dossier. U kunt hiervoor een account aanvragen via uw adviseur.

Mijn dossier
ACTUEEL INZICHT VIA KLANTPORTAAL

GEEN RANKSCHIKKING NODIG VOOR DE LBV-REGELING

Voor veehouderijen die zich hebben aangemeld voor de landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties (LBV) was het tot nu toe onzeker of ze ook werkelijk mee konden doen aan de regeling. Door verruiming van het budget worden de aanvragen niet meer gerangschikt en is er voldoende subsidie beschikbaar voor alle bedrijven die zich hebben aangemeld en voldoen aan de voorwaarden, zo liet de Rijksd...
Mijn nieuws
GEEN RANKSCHIKKING NODIG VOOR DE LBV-REGELING

Verkoop en koop emissierechten

Wanneer u uw agrarisch bedrijf geheel of gedeeltelijk wilt beëindigen, dan kunt u uw stikstofrechten verkopen. Meldt uw aanbod bij ons aan, zodat potentiële kopers uw aangeboden hoeveelheid stikstof kunnen zien. Dit is anoniem en wij brengen u pas met een koper in contact als alles rond de transactie is uitgewerkt.

Bekijk de landkaart met aanbod
Verkoop en koop emissierechten