Stikstofrechten kopen of verkopen

Wanneer u uw agrarisch bedrijf geheel of gedeeltelijk wilt beëindigen, dan kunt u uw stikstofrechten verkopen. Meldt uw aanbod bij ons aan, zodat potentiële kopers uw aangeboden hoeveelheid stikstof kunnen zien. Dit is anoniem en wij brengen u pas met een koper in contact als alles rond de transactie is uitgewerkt.

2 van 2 Percelen


Categorieën

Vraag en aanbod plaatsen

De wet- en regelgeving op het gebied van stikstofrechten is niet geheel duidelijk. Er komt wel steeds meer informatie bekend, maar de definitieve regels en voorwaarde bij koop en verkoop van stikstofrechten zijn nog niet vastgesteld.

Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken rond peildata en de manier waarop intern en extern salderen mogelijk is. Ook wordt binnenkort uitsluitsel verwacht over het wel of niet afromen van rechten bij iedere transactie.

U kunt al wel vast uw interesse in koop of verkoop duidelijk maken, zodat we tot actie over kunnen gaan als de spelregels helder zijn.


Kosten

Het plaatsen van uw vraag of aanbod is gratis. Alleen als het tot een transactie komt, rekenen wij een vergoeding voor de bemiddeling. Die vergoeding is afhankelijk van de omvang van de transactie. De transactie wordt afgewikkeld via een derdengeldenrekening zodat het voor u bestemde bedrag veilig voor u gereserveerd blijft.

Meld uw vraag/aanbod

Contact Form Demo (#3)