SPREKERS BIJEENKOMST ‘HERONTWIKKELING VAN UW LOCATIE (KANSEN MET STIKSTOF)’

Dit artikel is geplaatst op 13-03-2023

Inmiddels is er volop animo voor deelname aan de bijeenkomst ‘Herontwikkeling van uw locatie (kansen met stikstof)’. Om deze reden hebben we besloten om dezelfde lezingen ook in de middag te verzorgen. Hiermee wordt de groep wat overzichtelijker en is er meer ruimte voor vragen.

Het programma voor ochtenddeelnemers blijft gelijk met de eerdere berichtgeving. De middagdeelnemers sluiten aan bij de lunch, waarna de deelnemers van de ochtendsessie weer huiswaarts keren en de middagdeelnemers aan het programma beginnen. Wij zullen met de reeds aangemelde deelnemers contact zoeken of er een voorkeur is om aan de middagsessie deel te nemen. Daarna zullen we alle deelnemers een bevestiging sturen voor welke sessie zij zijn ingedeeld.

 

dinsdag 28 maart 2023

 

Locatie:

Partycentrum d’n Eik
Meester Hertsigstraat 5
5764 PR De Rips

 

Ochtendprogramma:

09.00 uur   inloop en welkom

09.30 uur   Geling Advies
10.15 uur    Adriaan van den Heuvel, makelaars en adviseurs
11.00 uur    ABAB
11.45 uur     Ervaringsdeskundige

12.30 tot 14.00 uur afsluiting/start met een kleine lunch.

 

Middagprogramma:

14:00 uur   Geling Advies
14:45 uur    Adriaan van den Heuvel, makelaars en adviseurs
15:30 uur    ABAB
16:15 uur     Ervaringsdeskundige

In onze nieuwsbrief van 15 februari j.l. hebben we reeds aangekondigd dat er sprekers aanwezig zijn van Geling Advies, ABAB, Adriaan van den Heuvel, makelaars en adviseurs en een ervaringsdeskundige.
Graag stellen we deze personen alvast aan u voor.


Geling Advies:

Stijn de Crom
Stijn is reeds 15 jaar werkzaam bij Geling Stalbouw Adviesgroep en recent toegetreden tot de directie. Hij zal u meenemen in de mogelijkheden die wetgeving, zoals het bestemmingsplan, in uw geval biedt als u herontwikkeling van de bedrijfslocatie overweegt. Welke ervaringen er zijn met de reeds doorlopen trajecten bij vergelijkbare (agrarische)bedrijven in het buitengebied. En wat daarbij de aandachtspunten zijn?

 

ABAB:

Luc Adriaansen & Frank Rademaekers
Luc werkt sinds 2018 bij ABAB als belastingadviseur in de agrarische sector. Hij is verbonden aan bureau Vaktechniek van ABAB en maakt onderdeel uit van het kernteam Agro, het kenniscentrum voor agrofiscale vraagstukken binnen ABAB.  Frank heeft ruim 33 jaar ervaring met fiscale vraagstukken, met name in de agrarische sector en maakt net als Luc deel uit van het kernteam Agro. Luc en Frank zullen u meenemen in de fiscale aspecten, mogelijkheden en kansen bij deelname aan de saneringsregeling in combinatie met herontwikkeling van de bedrijfslocatie of de start van een nieuwe onderneming. Welke mogelijkheden zijn er en wat kun je nu al doen om hierop voor te sorteren?

         

 

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs:

Jeroen Adams

Jeroen werkt ruim 26 jaar bij van den Heuvel makelaars en adviseurs en is inmiddels vennoot. Hij zal u met een rekenvoorbeeld meenemen wat herontwikkeling van uw bedrijfslocatie kan opleveren. Daarnaast hangt er een donkere wolk, van mogelijke onteigening, boven de markt. Ook dit onderwerp wordt aangesneden.

 

Ervaringsdeskundige:

John van Paassen

John heeft 37 jaar een varkenshouderij in Deurne gehad. Hij heeft in 2021 mee gedaan aan de saneringsregeling varkenshouderij. Op zijn locatie heeft er een herontwikkeling plaatsgevonden; van een varkenshouderij naar een agrarisch techniek bedrijf met akkerbouw en de productie van groene stroom. John zal u meenemen in het gehele traject van initiatief tot realisatie en zijn persoonlijke ervaringen met u delen.

(bron: Varkens.nl)

U kunt zich nog aanmelden voor de bijeenkomst tot vrijdag 24 maart a.s., door een mail met uw contactgegevens (adres en telefoonnummer) te sturen naar: info@gelingadvies.nl. Aanmeldingen die plaatsvinden na het verstrijken van deze datum moeten wij helaas uitsluiten van deelname!