PETER HAGENS

Sr. Adviseur
+31 (0) 493 59 75 00

PETER HAGENS

Ing. Peter Hagens

Peter(1964) is adviseur.

Na mijn opleiding aan de HAS, richting dier- en veehouderij ben ik in 1986 als bedrijfsadviseur bij een veevoederproducent gaan werken. Ik ben 33 jaar werkzaam geweest in de varkenshouderij, een dynamische sector die constant voor grote uitdagingen staat. Ik word enthousiast van mensen die gedreven en met passie op een eerlijke manier met hun bedrijf en omgeving bezig zijn.

Vanaf 2014 kwam ik naast gangbare varkensbedrijven ook bij biologische varkenshouders. De cultuur en structuur van de biologische sector sprak mij. Daarom ben ik me daar verder in gaan specialiseren. Alles en iedereen blijft zich ontwikkelen zo brak voor mij in 2019 de tijd aan voor wat anders. Vanuit mijn passie voor de varkenshouderij kwam mijn zoektocht bij Geling Advies uit waar ik per 1 november 2019 als adviseur ben gestart.

Mijn brede kennis en ervaring in de landbouw ga ik hier inzetten om voor onze klanten hun droom gerealiseerd te krijgen. Dit mag ik samendoen met een enthousiast en gedreven team bij Geling Advies en Stalbouw.nl.