Gelingadvies
Stalbouw

Mestverwerking


mestvergisting op bedrijfsniveau

Bij het opzetten van een mestverwerkings installatie komt veel kijken. Dat gaat van het garanderen van een continue aanvoer van mest tot het vermarkten van de eindproducten. Of het nu gaat om energie of mestkorrels of een combinatie daarvan, de exploitatie moet duurzaam zijn geborgd.

Dit begint bij het vinden van een geschikte lokatie. Hier moet vervolgens voor een gedegen vergunning worden gezorgd. De hinder naar de omgeving moet tot een minimum worden beperkt. Maar daarnaast moet het natuurlijk wel werkbaar blijven.

Dat dergelijke (met name regionale) trajecten een lange adem vergen spreekt voor zich. Ons team spant zich tot het uiterste in om het traject zo degelijk en soepel mogelijk te doorlopen.

Wilt u weten hoe wij dat doen? Pak gewoon de telefoon. Dan maken we een afspraak!

mestvergisting

Uw adviseur


Jack Rooseboom

Jack Rooseboom is onze specialist voor mestverwerkingsinitiatieven. Jack begeleidt momenteel een aantal regionale en lokale initiatieven.

"Mijn doel is het initiatief door de voortdurend veranderende wereld van de vergunningverlening te loodsen. Doordat het beleid en de wet- en regelgeving continu in beweging zijn, worden procedures steeds complexer. Het is mijn uitdaging om samen met u met innovatieve en creatieve oplossingen het maximale resultaat te behalen voor uw bedrijfsvoering en uw plannen vorm te geven in een degelijke en toekomstbestendige vergunning.

Wilt u weten hoe ik dat doe? Pak gewoon de telefoon. Dan maken we een afspraak!

Bel Jack: +31 (0) 493 59 75 00

E-mail aan Jack

V-Card van Jack